VAD SKA MAN ÄTA EFTER MAGSJUKA?

Fy säger jag bara! Det är hur jobbig som helst. Plötslig under lördag natten/morgonen vaknade jag med ett illa mående och resten kan ni gissa. Ja jag spydde! Jag hade jätte roliga saker som jag hade inplanerat under helgen men istället så för jag värsta mag-sjukan och ligger hemma istället. Idag är det ju måndag och jag tar varit hemma ifrån skolan för att jag kände att jag mår fortfarande inte tillräckligt bra för att gå till skolan. Och det gjorde jag verkligen inte, själv spy attackerna slutade söndagen vi ca:kl6 men jag har mått illa sen lördagen men tack o lov så har jag inte spytt. Men jag har inte kunnat äta något för att jag har varit ganska yr jag har bara legat i sängen helt däckad varken ätit eller druckit något. Jag åt en liten bit vitt bröd för det sägs o vara bra för magen. Men bara vitt bröd? Vad kan man äta eller dricka när man verkligen inte har någon aptit alls? Ja så de här senaste dagarna har varit jätte jobbigt för mig, jag har bara varit i sängen och har inte ens haft orken med att checka min mobil. Tappade lusten av att göra allt, dessutom så kunde jag inte sova heller för att jag var så yr under lördagen ca, kl6 på morgonen då till söndagen kl7 så har jag inte sovit något en dag har jag liksom inte kunnat sova. Men ja usch de så jobbgit med magsjuka och när man varken kan dricka eller äta. När man blir av med så mycket vätska så behöver man ju ersätta det på något sätt för att hitta balansen tillbaka men hur är det möjligt när jag dricker några klunkar vatten så självklart åker det ur med en gång. Hade liksom inte ens önskat min fiender och att uppleva detta!
 
Idag vaknade jag med huvudvärk och lite illa mående, det tog ett tag typ 1-2 timmar innan jag kunde gå upp ur sängen jag skojar inte! Och jag hade nu inte ätit något på 2 dagar så kände att nu måste jag äta något för att få energin tillbaka men jag mår ju fortfarande illa så det var lite svårt men tillslut så blev det något. Fixade 
färskpressad apelsinjuice och en liten rostad macka med lite ost i. Det tog långt tid innan jag hade käkat upp allt eftersom att jag inte hade och har fortfarande ingen aptit och att äta något vilket är inte bra jag kan inte få energin tillbaka snälla vad ska jag göra?
 
 
 
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo