Baby Lips

Nu kommer det till sverige!
Är det någon som inte har hört talas om baby lips? Men ja, de 6 fantastiska Baby Lipsen lanseras vecka 18 på Kicks, Åhléns, H&M, Cubus, Lindex, Coop och Ica! Jag är så spänd! Dessutom kommer de och att kosta 39kr.
 
 
 

Edit: länk om ni vill kolla,
Länk, https://www.youtube.com/watch?v=bb-4eXuJ6MU&list=UU6SXuYJAwzIox3eGLfGi8JA 
Länk, https://www.facebook.com/photo.php?fbid=761308113888193&set=a.373775192641489.91946.362128443806164&type=1&theater

VÅR

Våren är den tid då vårt halvklot alltmer vänds mot solen, som stiger allt högre upp på himlen och smälter snön och isen. Jorden värms upp och både växter och djur lockas fram. En ganska härlig årstid en utav mina favorit årstid. Haha hur många årstid finns det egentligen bara fyra. Vinter är min favorit årstid och sedan kommer det sommar och sen vår och till sist höst, men jag älskar alla årstider för sig själv.

Romme Alpin

Vilken härlig dag det var. I torsdags var det vinterfriluftsdag och jag valde att åka till Romme alpin. Jag vaknade ca,5 på morgonen. Vi träffades kvart över 6 på morgonen och bussen gick ungefär halv 6. Det var tre timmars resa från Stockholm till dalarna. Det var en lång resa men jag hade det så roligt på bussen med mina vänner. Vi var 11 från åk:8. Vi åkte till Romme med två bussar med en våning denna gången, vi brukar åka med två bussar en med två våningar och en med en våning. Åk:9 kar always en buss för sig själv. Och vi andra alltså från 8-4 har en buss. Detta året var vi färre så att vi fick en vånings buss men det spelar ju inte så stor roll. Men i alla fall, åttorna fick kliva på bussen sist vilket betyder att vi fick välja plattser att sätta oss på sist. Vi ville sätta oss längs bak vilket som hände men innan vi kunde sätta oss längs bak på bussen så var det redan upptaget av femmorna vilket vi kallar de för snorungar haha! Så vi frågade snällt om de kunde gå upp och sätta sig längre fram för att vi åttor ville sitta bak, och efter som att vi var äldst i bussen så var de typ "tvungna" att lyfta på sig haha! Men a ja, jag har haft en fantastiskt dag med mina kära vänner under hela dagen. Om nu undrar så har jag åkt alla backar förutom svarta.
Vägen till baka bör jag inte ens prata om så fatastiskt det var vi satt på låt och sjöng så att hela bussen kunde höra våra beutiful röst haah! Så spelade vi röda handen och hade en liten party som avslutades med att lärarna kom fram till oss och bad om tysnad med vilket som inte hände men tillslut var vi hämma efter den bästa dagen som jag tillslut var helt slut slutet av dagen. Men det var en awesome dag och ska naturligt vist åka nästa år också och nu har har jag åkt till Romme för fjärde gången så roligt.
På lyften. 
Till bussen, slut på dagen! :(....