2014

Glad nytt år allesammans 2013 - (13) vissa tycker att 13 är olycksnummer men det håller jag inte med om detta året har det hänt  em massa saker har vart osamms med mina bästisarmrn om vi inte skulle vara osamms då så skulle vi inte vara så tajta idag! Jag älskar dem. Jag har också fått en lillebor. Kan man vara lyckligare! Och jag fyllde år igår  så nu är jag 15 år gammal. Men a ja 2013 har vart ett fantastik år och hoppas att 2014 blir bättre. Sist men inte minst vill jag säga, hej då 2013 välkommen 2014.! Haha.:)
 
 
 

December favoriter

Nu täkte jag släppa ''första inlägg'' och börja blogga på riktigt. Som rubriken säger tänkte jag berätta om mina december favoriter.
 
EOS Summer fruit! Ett måste till vintern, vem vill ha torra läppar?! Inte jag i alla fall haha.
Lip balm: 89kr/st.
 
The body shop, body butter papaya. Som också är ett vinter måste. Denna body butter är en effektiv och krämig fuktighetsbevarare för hela kroppen. Absorberas lätt av huden och gör den mjuk och len i upp till 24 timmar. Med doft av papaya. Jag rekommenderar den till alla. Body butter: 185kr/st.
Den krämiga och fylliga blandningen av choklad och espressokaffe ger en alldeles speciell kaffeupplevelse.   Den här smaken espresso - och choklad älskar jag så gott ni måste bara prova!! Love it!! Pris:ca 25kr/st
 
Vem vill inte ha en mysig och varm tröja under de kalla vinter dagarna? Jag vill iallafall hehe!! Men a jag är super nöjd med denna tröjan från GinaTricot. Pris: 199kr
 
Nutella alla tjejernas fan! Vem vill inte ha en bredd macka med choklad på vinter morgnarna? Pris: Man kan köpa 2st för 50kr i ICA.
 
Å jag vill bara svimma vem gilla inte nagellacak seriöst! I <3 NailPolish. Just nu har jag en snögubbe på naglarna om ni vill så kan jag lägga ut en bild på dem. Nailpolish pris: Depend 40kr/2st. Nailpolish by H&M 40kr/st. Nailpolish by H&M 10kr/st. Essie från 129kr/st.
 
Hoppas att ni gillade denna december favoriter om ni vill så kan jag göra sånamånads fav. Varje månad. Puss och Kram. <3 B|.
 

Första inlägg

Hej detta kommer och att vara mitt första inlägget här på bloggen och är jätte spänn.!! Hoppas att ni besöker och fortsätter att besöka min blogg. Här kommer ni och att få läsa att från min vardag till mode. Skönhet, smink, naglar, allt möjligt. Hoppas på att ni kommer att gilla min blogg.